TransformationalBreath®Nederlands

Transformational Breath Association-NL

Transformational Breath en Judith Kravitz

Transformational Breath wordt beschouwd als de meest effectieve en holistische zelfhelingsmethode die op dit moment beschikbaar is. Transformational Breath maakt gebruik van een specifiek adempatroon dat weggedrukte trauma's opruimt, het fysieke revitaliseert en emotionele en mentale trauma's op celniveau transformeert. TB zorgt voor een toegenomen zuurstof niveau en resulteert daarmee in grote fysieke en emotionele voordelen, tezamen met een hoger niveau van bewustzijn.

Judith Kravitz, grondlegster van Transformational Breath. Judith, doctor in de metafysica, is mede-ontwikkelaar van het Transformational Breath Process en heeft dit de laatste 25 jaar steeds meer uitgebreid.

Haar inspiratie vond zij in een persoonlijke ervaring met zelf-heling. Met behulp van principes en vaardigheden die zij via haar ademwerk had verzameld, wist zij zichzelf te helen van een tumor in haar keel.

Judith reist al jaren de hele wereld over om dit verbazingwekkende proces te delen. Ze trainde reeds meer dan 3000 facilitators/coaches en heeft persoonlijk meer dan 100.000 mensen begeleid, inclusief vele beroemdheden, in groepen of individuele sessies. Haar boek, "Breathe Deep, Laugh Loudly, the Joy of Transformational Breath", is het ultieme adem-handboek. Aan de Nederlandse vertaling hiervan wordt op dit moment gewerkt.

"Persoonlijk heb ik mijn voordeel gedaan met dat wat Judy het ademwerk heeft gegeven en ik beveel de voordelen van haar Transformational Breath sessies van harte aan voor zwangere vrouwen en voor diegenen die voor hen zorgen."
-Christiane Northrup, MD,
auteur van "Women's Bodies" en "Women's Wisdom"

Adem diep, lach voluit - Judith Kravitz

Adem diep, lach voluit
- Judith Kravitz

€ 20,00
ISBN: 978-90-9025570-5
Derde herziene uitgave 2010
Paperback - 204 pagina's

Nederlandse Paperback
Nederlandse E-Boek

Top

"ZOALS WE ADEMEN,
ZO LEVEN WE!"

PDF Format

* Wat is TBr?
* FAQ
* Voordelen van TBr


Agenda

Level II
November 17 - November 19, 2017
Heers / Limburg, Belgium

Seminar
November 24 - November 26, 2017 and December 01 - December 03, 2017
Creil, Netherlands

Level III
February 23 - February 25, 2018
Heers, Limburg, Belgium

Level IV (part A)
March 31 - April 06, 2018
Flevoland, Netherlands

Level IV (part B)
May 19 - May 25, 2018
Flevoland, Netherlands

"Judith Kravitz is de meest indrukwekkende leraar in ademwerk die ik ooit heb ontmoet in zowel het Oosten als het Westen. Haar technieken hebben de kracht iemand naar een directe ervaring van vrijheid te leiden op vele niveaus. Je zou het een shortcut naar verlichting kunnen noemen."
--Rinpoche Tulku Thubten,
Tibetan Buddhist Lama

Join Mailing List:

Feature Event

Skip Navigation Links.

Personal Seminar
w/ Judith
January 14 - 19, 2018
Delray Beach, FL USA

Don't Miss

Skip Navigation Links.

Damanhur Trip
w/ Judith
November 25 - 30, 2017
Italy